Synergy MP Helmbevestiging

479,95 ex. btw

EAN: 7391441001866 Artikelnummer: 49112-001 Categorie: Brand:

Beschrijving

Gehoorbescherming met Multi-Point Bluetooth voor telefoongesprekken en streaming. Naadloos koppelen met twee telefoons. De perfecte gehoorbeschermer voor personen die hun telefoon gebruiken tijdens hun werk. Synergy biedt duidelijke spraakkwaliteit tijdens gesprekken, zelfs bij het sterkste omgevingslawaai. De microfoons met Actief luisteren zorgen ervoor dat jij je collega's, waarschuwingssignalen en andere belangrijke informatie kunt horen terwijl je je gehoorbeschermer gewoon draagt.

###Bluetooth®

Bluetooth® biedt draadloze verbinding met je mobiele telefoon. Eenvoudige set-up en naadloze verbinding. Je kunt telefoneren en muziek naar keuze streamen zonder dat jouw veiligheid ooit in gevaar komt. [Lees meer](/guides/features//bluetooth)

###Multi-Point

Met multi-point technologie kun je twee telefoons tegelijk koppelen. Perfect wanneer je zowel een werktelefoon als een privételefoon nodig hebt, bijvoorbeeld een telefoon om muziek te streamen en de andere om op gebeld te worden.

###Spraakondersteuning

Ondersteunt Apple SIRI en Google Assistant. Activeer de functie en bedien het afspelen van muziek of het telefoneren met je stem.

###Ondersteuning breedband/HD Voice

Beschikt over Breedband audio-technologie of HD Voice, die de audiokwaliteit van de telefoon verbetert (indien deze wordt ondersteund door je netwerkoperator).

###Zwanenhals microfoon met ruisonderdrukking

De ruisonderdrukkende zwanenhals microfoon met ruisonderdrukking zorgt voor duidelijke communicatie zelfs in omgevingen met extreme hoge lawaainiveaus. De unieke technologie in combinatie met geavanceerde software algoritmen zorgen ervoor dat je altijd duidelijk te verstaan bent door de ontvanger, ongeacht het achtergrondgeluid.

###Opladen via USB

Batterijen worden snel opgeladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel. Sluit hem gewoon aan op een USB poort of gebruik de netadapter van je mobiele telefoon in het stopcontact.

###Level Dependent Active Listening

Met de functionaliteit voor Active Listening in elke oorschelp blijf je alert op je omgeving terwijl je gehoor beschermd blijft. Communiceer met je collega's en hoor waarschuwingssignalen en andere belangrijke geluiden zonder dat je veiligheid en gehoor ooit in gevaar komt. [Lees meer](/guides/features/active-listening)

###AM/FM Radio

Nieuwste generatie AM/FM radio voor een uitzonderlijke luisterervaring, zelfs in gebieden met slechte ontvangst.

###Batterijspaarfunctie

Schakelt het apparaat automatisch uit na een periode van inactiviteit. Om te voorkomen dat de batterij leeg is gelopen als je aan het einde van de werkdag vergeten bent de radio uit te zetten.

###Snelle en gemakkelijke helmbevestiging

De op de helm gemonteerde gehoorbeschermer is de ideale keuze voor elk werk waarbij gelaat- en gehoorbescherming nodig is. Uitgerust met een 30 mm bevestigingsclip is de gehoorbeschermer binnen enkele seconden op je helm gemonteerd.

Extra informatie

Gewicht 0,88 kg
Afmetingen 170 × 110 × 200 cm