Secure 2 hoofdband

27,25 ex. btw

EAN: 7391441000296 Artikelnummer: 41002-001 Categorie: Brand:

Beschrijving

De gehoorbeschermers in hoofdbanduitvoering bieden veel comfort en kwaliteit voor alle professionele gebruikers. De lichte en duurzame constructie van de hoofdband met zachte kussens en eenvoudige verstelmogelijkheid biedt een perfecte pasvorm voor alle hoofdmaten. Beschermingsniveau 2 is geschikt voor gemiddelde tot hoge lawaainiveaus, tussen 90-110 dB. Het is de beste keuze voor geluidsbescherming in omgevingen zoals bouw en constructie, zwaar industrieel werk en bij langdurige blootstelling aan lawaai.

###Hoofdband

Duurzame en niet-geleidende constructie die rond het hoofd zit. Voorzien van een zacht vervangbaar kussen dat licht op je hoofd rust voor comfortabel gebruik gedurende de hele werkdag.

###Gemaakt van hoogwaardig kunststof

Duurzame constructie gemaakt van thermoplast en bestand tegen ruwe omgevingen en wisselende temperaturen zonder ooit zijn klemkracht en flexibiliteit te verliezen. Deze niet-geleidende constructie maakt het een perfecte keuze voor het werken in de buurt van elektrische bronnen.

###Telescopische instelling van de grootte

Soepele en eenvoudige afstelling met enkel één afstelpunt, waardoor er geen risico op kantelen is, voor een aansluitende en comfortabele pasvorm.

###Vervangbare oorkussens met "snap-in" systeem

Comfortabele oorkussens met minimale zweetontwikkeling en zachte schuimvulling verhogen het comfort. Met het snap-in systeem gaat vervangen gemakkelijk en het zorgt voor een hygiënisch product met hoge prestaties dat lang meegaat.

###Integratie met gelaatsbescherming

Dankzij de unieke vizierintegratie kun je alle gehoorbeschermers van Hellberg combineren met gelaatsbescherming.

###Lawaainiveaus

Gehoorbeschermers van Hellberg zijn verdeeld in drie lawaainiveaus, variërend van lage tot hoge geluidsbescherming. Deze zijn duidelijk aangegeven met heldere veiligheidskleuren voor eenvoudige identificatie en selectie.[Lees meer](/guides/selection/selection-guide-for-hearing-protection)

Extra informatie

Gewicht 0,35 kg
Afmetingen 170 × 105 × 200 cm