Polycarbonaat verguld vizier

85,95 ex. btw

EAN: 7391445029446 Artikelnummer: 20942-001 Categorie: Brand:

Beschrijving

Het verguld polycarbonaatvizier reflecteert warmte en beschermt tegen infraroodstraling, gesmolten metaal en schadelijke vloeistofspatten. Het is ontworpen om te worden gecombineerd met oorbeschermers, helmen en vizierhouders voor een volledige bescherming boven de hals. Het vizier is goedgekeurd voor gemiddelde impact en geschikt voor gebruik in werkomstandigheden met zeer hoge temperaturen zoals gieterijen.

###Uniform vizierontwerp

Alle Hellberg vizieren hebben dezelfde basisvorm en hetzelfde ontwerp, waardoor elk vizier op elke vizierhouder past. Hierdoor kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende vizieren voor verschillende werkzaamheden terwijl de houder dezelfde blijft.

###Snelle en eenvoudige viziermontage

Het gelaatsbescherming systeem is eenvoudig te monteren op elke Hellberg gehoorbeschermer tevens ook op veiligheidshelmen en afzonderlijke vizierhouder. En het is net zo gemakkelijk weer te verwijderen; perfect wanneer je wisselt tussen verschillende taken in rumoerige omgevingen.

###Bescherming tegen IR-straling

De gouden laag blokkeert IR-straling en reflecteert warmte weg van het vizieroppervlak. Geschikt voor het bewaken van hittebronnen zoals ovens met gesmolten metaal.

Extra informatie

Gewicht 0,13 kg
Afmetingen 300 × 440 × 20 cm